Landelijke kennisdag Eco-Schools (VO/MBO)

Eco-Schools
Datum: 11 oktober 2017

Hoe loopt Eco-Schools bij jullie op school? Wat kunnen jullie leren van ervaringen van Eco-teams op andere scholen? Hebben jullie een inspirerend voorbeeld op school of zijn jullie juist op zoek naar nieuwe energie en inspiratie? Kom dan naar de Kennisdag van Eco-Schools! Op woensdag 11 oktober, de dag na de Dag van de Duurzaamheid, is het weer zo ver: de landelijke kennisdag van Eco-Schools! We zullen te gast zijn bij Helicon VMBO Den Bosch. De dag is bedoeld voor alle Eco-teams van VO-scholen en MBO-scholen.

  • Wat? Kennisdag Eco-Schools voor alle Eco-teams (leerlingen en docenten) van VO-scholen en MBO-scholen
  • Wanneer? Woensdag 11 oktober 2017
  • Hoe laat? Dat overleggen we graag met jullie! Denk je met ons mee? Vul dan de vragenlijst in!
  • Waar? Helicon VMBO Den Bosch

Voor en door leerlingen

In het najaar organiseert Eco-Schools een landelijke kennisdag voor alle Eco-teams in het voortgezet onderwijs en mbo (leerlingen en docenten). Het wordt een middag voor en door de leerlingen, met natuurlijk ook kennis en inspiratie van buiten. De kennisdag is bedoeld om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. We verzekeren je: na deze dag zit je vol energie om jouw eigen school met het Eco-team nog verder te verduurzamen! Is er een thema dat je graag op het programma zou zien staan of heb je met jouw school iets gedaan waarover je anderen graag vertelt? Laat het ons dan nu alvast weten!

Denk mee!

Om de kennisdag zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoefte van de Eco-teams, zijn we benieuwd naar jullie wensen voor de kennisdag. Daarom hebben we een paar vragen aan jullie. Denk je ook met ons mee?

Ga naar de vragenlijst om mee te denken

 

 

Alle datums


  • 11 oktober 2017