banner overig

 

 

Landelijke Opschoondag 2018

Algemeen
Datum: 24 maart 2018

Op 24 maart is het Landelijke Opschoondag. Dat betekent dat in heel Nederland mensen aan de slag gaan om hun buurt zwerfafvalvrij te maken; op 24 maart én in de week daarvoor. Ook voor scholen zijn er een heleboel leuke opschoonacties te bedenken.

De Landelijke Opschoondag is een initiatief van Supporter van Schoon. Supporter van Schoon is themapartner van Eco-Schools Nederland (uitgevoerd door SME Advies).

Wat is de Landelijke Opschoondag precies?

Het schoolplein schoonmaken, de troep in de bosjes opruimen of het afval in de buurt van de school oprapen: er zijn genoeg opruimacties te bedenken. Tijdens de Landelijke Opschoondag maak je schoon bij jou in de buurt. Niet alleen omdat een schonere buurt prettiger en veiliger is, maar vooral omdat het vaak hartstikke gezellig is! Want tijdens de Landelijke Opschoondag steek je sámen de handen uit de mouwen. Alle acties die in de week van de Landelijke Opschoondag plaatsvinden, bijvoorbeeld op woensdagmorgen, vallen onder de Landelijke Opschoondag. En met een online aanmelding zet je je actie letterlijk op de kaart.

Meer informatie: www.supportervanschoon.nl 

 

 

Alle datums


  • 24 maart 2018