Praktijktraining gedragsbeïnvloeding in de openbare ruimte

Algemeen
Datum: 18 oktober 2018

Tijd: 09:30 - 16:30 uur 

Locatie: op een centrale locatie in Utrecht, op loopafstand van het station. 

Kosten: € 295,- exclusief BTW per persoon.

Aanmelden via www.sme.nl/cursusgedrag

Voor deze training zijn er nog enkele plekken vrij! 

 

Werk je in de openbare ruimte aan opgaven als afvalscheiding, mobiliteit, energiegebruik, ruimtelijke inrichting of samenwerking met bewoners en andere stakeholders? Dan draait je werk waarschijnlijk impliciet of expliciet om het beïnvloeden van gedrag. Volg de training Gedragsbeïnvloeding in de openbare ruimte en leer hoe je effectief gedrag kunt beïnvloeden en zo het verschil kan maken in jouw werk.

Download de flyer

Inhoud training

In de eendaagse praktijktraining leer je hoe gedrag tot stand komt en wat belangrijk is bij het beïnvloeden ervan. Theorie wordt afgewisseld met voorbeelden en casussen vanuit de trainers, jezelf en jouw mede-cursisten. Met behulp van een overzichtelijk model leer je alles over effectieve interventies en (beleids)maatregelen. Tijdens de training staat jouw eigen casus en die van anderen centraal en krijg je alle ruimte om hier onder begeleiding van gedragsspecialisten aan te werken. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een berg inspiratie en een praktische aanpak die je direct kunt toepassen in je eigen werk.

De trainers

De training wordt verzorgd door twee gedragsspecialisten: Anjo Travaille (Bovenkamers) en Bregje van den Brand (SME). Anjo is milieutechnoloog en cognitief psycholoog. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring als adviseur duurzame gedragsbeïnvloeding voor overheden en bedrijven. Bregje is sociaal wetenschapper en beleidsadviseur duurzaamheid. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van gedragsbeïnvloeding en procesbegeleiding bij ontwikkeling en uitvoering van duurzaamheidsbeleid.

Aanmelden en informatie

Meld je hier aan voor de training.
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Bregje van den Brand via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030 635 89 02.

 

 

 

 

 

Alle datums


  • 18 oktober 2018