banner overig

 

 

Bij SME Advies hebben we de afgelopen maanden maar liefst vijf nieuwe adviseurs mogen ontvangen! En we blijven groeien. Vanaf half augustus gaan we op zoek naar twee nieuwe collega’s.

Vijf nieuwe gezichten

Ons team is uitgebreid met vijf nieuwe adviseurs, ieder met een eigen expertise. Zo gaan Jolien Kamermans en Eva Zappeij gemeenten ondersteunen bij het analyseren en opstellen van duurzaamheidsbeleid. Anne Remmerswaal zal zich voornamelijk focussen op het realiseren van duurzaam onderwijs. Martha Kosters stimuleert bewoners tot duurzaam gedrag, bijvoorbeeld op het gebied van energiebesparing, en werkt daarnaast aan diverse duurzaamheidsprojecten. Samantha van Meurs gaat aan de slag met een communicatiestrategie voor SME Advies en ondersteunt collega’s op het gebied van communicatie in projecten. 

Ook bij ons werken?

Wil jij ook bij ons komen werken? Houdt dan onze website in de gaten, want vanaf half augustus komen er twee nieuwe vacatures bij. Word je nu al enthousiast of ken jij de juiste persoon? Laat het ons dan alvast weten!

Adviseur

We zijn op zoek naar een adviseur die ervaring heeft met gemeenten en (duurzaam) beleid, maar die we ook kunnen inzetten op andere projecten.

Studenten bijbaan

Daarnaast zijn we op zoek naar een student die ons twee ochtenden in de week gaat versterken. Je bent een aanpakker en zorgt ervoor dat ons kantoor op rolletjes loopt en voert ondersteunende en uitvoerende klussen uit. Denk aan het verzenden van pakketjes, bestellingen doen, opruim- schoonmaakklusjes of het invoeren van data. Een mooie kans om werkervaring op te doen bij een adviesbureau!

 

 

Meer weten?

SamanthaNeem contact met mij op.

Samantha van Meurs
(030) 635 89 10
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.