banner overig

Begin februari zijn er bij SME weer twee nieuwe communicatiestagiairs begonnen. Amber Broek en Dominique Grotenhuis zullen de komende vijf maanden deel uitmaken van ons team.

Amber is net klaar met haar bachelor Communicatie en Life Sciences aan de Wageningen Universiteit. Voordat ze verder gaat met een master, wilt ze graag een stage volgen om relevante werkervaring op te doen. Dominique zit in het laatste jaar van haar studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht en volgt bij SME haar afstudeerstage. Beiden gaan ze aan de slag met de externe communicatie van SME en de communicatie van diverse onderwijsprojecten. Dominique werkt daarnaast ook nog één dag in de week aan haar afstudeerscriptie.

2019 02 13 Even voorstellen twee nieuwe stagiairs

Eerste indruk

Zowel Amber en Dominique werken nu net een week bij SME. De eerste indruk? Amber: “Het is een leuke tijd om stage te lopen bij SME, omdat er veel communicatie-uitdagingen zijn waar we over mee mogen denken.” Dominique: ‘’Het is gaaf om te zien hoe actief SME is in de verschillende werkvelden. Op kantoor maak je van alles wel iets mee, ik denk dat dit erg leerzaam gaat zijn de komende tijd!’’

Amber en Dominique, van harte welkom bij SME! En leuk dat jullie ons team de komende maanden komen versterken. Heel veel succes en vooral veel plezier gewenst bij SME.

Meer weten?

Samantha

Samantha van Meurs

 (030) 635 89 10

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.