banner overig

Header programmaleider onderwijs

Wil jij samen met scholen en partners aan de slag om duurzaamheid een vaste plek te geven in het onderwijs? Heb jij ervaring in het onderwijs en wil je werken aan een betere aansluiting tussen vraag en aanbod op het gebied van duurzaamheidseducatie? Dan ben jij misschien wel de ideale projectleider bij ons!

Over de functie

Het werk van een projectleider is erg divers. Geen dag is hetzelfde! Als projectleider ontwikkel je nieuwe projecten die toegevoegde waarde hebben voor duurzaamheid in het onderwijs én help je de bestaande concepten van SME verder te ontwikkelen of uit te voeren. Denk daarbij aan o.a. Eco-Schools, watereducatie.nl, Whole School Approach en NME-ondersteuning. Je werkt vaak samen met collega’s, maar ook zelfstandig.

SME is een kleine organisatie met een sterke rol in het netwerk van duurzaamheid en onderwijs. Wij beschikken over veel kennis en inzichten die we samen verder kunnen brengen. Je wordt uitgedaagd die kansen op te pakken. Acquisitie van nieuw werk hoort ook tot de functie. Binnen deze functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Nadat je de tijd hebt gehad om het werk eigen te maken, krijg je een omzet- en acquisitietarget.

Over jou

Door jouw ervaring in het onderwijs ken je de dynamiek van scholen en weet je waar de behoeften en uitdagingen liggen. Je voelt je thuis in de wereld van onderwijs en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als projectleider houd je je graag met tien dingen tegelijk bezig. Werken met deadlines en contact onderhouden met verschillende stakeholders is voor jou een tweede natuur. Je bent ondernemend met een grote dosis enthousiasme, daadkracht en creativiteit. Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent een echte teamspeler. Natuurlijk vinden we het belangrijk dat je, net als wij, graag werkt aan een duurzame toekomst. Daarnaast neem je de volgende dingen mee:

  • Minimaal twee jaar werkervaring
  • Ervaring binnen het onderwijs, waarbij de grootste behoefte ligt in het voorgezet onderwijs
  • Een afgeronde universitaire of HBO-studie
  • Ervaring als programma- of projectleider is een pré

Naast de inhoudelijke kennis en ervaring zoeken wij vooral een collega met een professionele, enthousiaste uitstraling. Wij vinden iemand met ‘lichtjes in de ogen’ belangrijker dan een specifieke opleiding.

Wat wij bieden

Naast leuke en betrokken collega’s bieden wij je een breed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je van ons een laptop en een NS-businesscard. Wat je gaat verdienen is afhankelijk van je werkervaring. Salarisindicatie tot € 3.250,- bij een 40-urig dienstverband.

Over ons

Mensen stimuleren tot duurzaam gedrag en duurzaam denken, dat is waar wij goed in zijn. Wij doen dat vanuit de overtuiging dat mensen cruciaal zijn om duurzaamheid te realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring brengen wij mensen in beweging om vanuit positieve energie duurzame keuzes te maken. Dit doen we in verschillende werkvelden. Zo adviseren we overheden over duurzaamheidsbeleid, coördineren we programma’s in het onderwijs en stimuleren we bewoners tot duurzaam gedrag. Ons werk is erg divers, maar onze werkwijze is altijd praktisch, persoonlijk en met creatieve oplossingen. Dat maakt ons werk effectief. Van wijk tot Rijk!

Reageren

Herken jij je in deze tekst? Laat dan wat van je horen, want misschien word jij wel onze nieuwe collega! Mail je cv en motivatie uiterlijk 15 april naar Imke Tegels via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meer weten over de procedure? Neem dan contact op met Imke Tegels (030-6358915, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Anna Vanderveen (030-6358921, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Bekijk ons team

Meer weten?

Imke

Imke Tegels

 (030) 635 89 15

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2FWorkshop_circulaire_economie.jpg&w=321&h=193&zc=1
22 feb 2021 door Lisa

Workshop circulaire economie voor…

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2FStagiairs.jpg&w=321&h=193&zc=1
19 feb 2021 door Kitty

Even voorstellen: onze nieuwe aanwinsten

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Factueel%2F2021%2FPien_van_der_Donk.jpg&w=321&h=193&zc=1
05 feb 2021 door Kitty

Even voorstellen: onze collega Pien