header projecten

Voor 32-40 uur per week
(eventueel ook mogelijk als parttime duobaan)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe adviseur communicatie. Wil jij samen met ons aan de slag om duurzaamheid dichterbij te brengen? Ben jij een allround communicatieadviseur en wil jij er voor zorgen dat onze projecten meer bekendheid krijgen bij potentiële klanten en beter worden vormgegeven bij bestaande opdrachtgevers?  Dan ben jij misschien wel de ideale collega die we zoeken!

Over de functie

Het werk van de adviseur communicatie is erg divers. Geen dag is hetzelfde! Door proactieve communicatie zet je onze diensten en producten beter in de markt en doe je mee in adviesprojecten.  Met jouw communicatieadvies en strategische kwaliteiten zorg je ervoor dat onze missie sterk verankerd is in al onze communicatie. Je belangrijkste taak is het voorbereiden van communicatie (blogs, social mediaberichten, nieuwsbrieven) over het werk van onze adviseurs. Je houdt het overzicht over onze totale communicatielijn, analyseert hoe effectief onze verschillende communicatie-uitingen zijn en stuurt aan op verbeteringen. Daarnaast maak je strategieën voor projecten, diensten en SME als geheel. Je realiseert dit samen met de projectteams en analyseert of de strategie effectief is.

Naast de SME-website ondersteunen wij diverse platforms zoals Watereducatie, Afvaleducatie, Eco-Schools, Bronnen voor NME, e.d. Deze platforms zijn gebaat bij meer exposure en meer echt bereik. Voor deze projecten maak jij met communicatie het verschil.

Omdat we ook projecten doen waarin communicatie een belangrijke rol speelt is het ook goed mogelijk dat je in het projectteam mee draait en doet waarin jij goed bent! In de projecten moet  er regelmatig wat ontworpen worden, een flyer, een banner, een poster, dat laten wij graag aan jou over. Zowel strategisch als praktisch zal je deze projecten ondersteunen en daarin samen met de projectteams als adviseur naar buiten toe optreden. Je moet dan ook goed in teamverband kunnen opereren.

Doordat je het leuk vindt om mensen te helpen verder te groeien, krijg je de mogelijkheid om stagiaires te werven én te begeleiden zodat ook zij een bijdrage leveren aan het communicatiewerk. Dat neemt je deels ook werk uit handen.

Kortom je bent een collega met kennis en ervaring, daadkracht en een professionele, enthousiaste en creatieve inbreng. Ook vind je het leuk om intern en extern anderen te enthousiasmeren.

Over jou

Door jouw ervaring in je eerdere communicatiefuncties weet je waar de behoeften en uitdagingen van de doelgroep liggen. Je vindt het leuk om de specialist te zijn in een dynamische omgeving en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op communicatiegebied. Als communicatieadviseur houd je je graag met tien dingen tegelijk bezig. Je werkt zelfstandig maar draait ook graag mee in een team. Werken met deadlines en contact onderhouden met collega’s en opdrachtgevers is voor jou een tweede natuur. Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent een echte teamspeler.

Daarnaast neem je de volgende dingen mee:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in het vakgebied van communicatie.
 • Daadkracht, teamplayer, enthousiast, creatief.
 • Plezier in en ervaring met social media en andere digitale communicatiemiddelen.
 • In staat om communicatiestrategieën te ontwikkelen, uit te voeren en te monitoren.
 • Affiniteit met duurzaamheid.
 • Commercieel ingesteld.
 • HBO-opleiding.
 • Je houdt van aanpakken en ziet nieuwe kansen om de communicatie te verbeteren.
 • Je hebt handigheid in vormgeving en kennis van InDesign, Photoshop en/of Illustrator,
 • Je hebt een vlotte pen en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt de vaardigheden om vlotte (online) content te schrijven en te redigeren.
 • Ervaring met videocontent is een pré.

Naast de inhoudelijke kennis en ervaring zoeken wij vooral een collega met een professionele, enthousiaste uitstraling. Wij vinden iemand met ‘lichtjes in de ogen’ minstens zo belangrijk als een specifieke opleiding.

Wat wij bieden

Naast leuke en betrokken collega’s bieden wij je een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je van ons een laptop en een werktelefoon. Wat je gaat verdienen is afhankelijk van je werkervaring. Salarisindicatie tot €2.900,- bij een 40-urig dienstverband.

Over ons

Mensen stimuleren tot duurzaam gedrag en duurzaam denken, dat is waar wij goed in zijn. Wij doen dat vanuit de overtuiging dat mensen cruciaal zijn om duurzaamheid te realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring brengen wij mensen in beweging om vanuit positieve energie duurzame keuzes te maken. Dit doen we in verschillende werkvelden. Zo adviseren we overheden over duurzaamheidsbeleid, coördineren we programma’s in het onderwijs en stimuleren we bewoners tot duurzaam gedrag.

Ons werk is erg divers, maar onze werkwijze is altijd praktisch, persoonlijk en met creatieve oplossingen. Dat maakt ons werk effectief. Van wijk tot Rijk!

Reageren

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's, dus herken jij je in deze tekst? Laat dan wat van je horen, want misschien word jij wel onze nieuwe collega! Mail je cv en motivatie naar Imke Tegels via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

ImkeImke Tegels

 (030) 635 89 15
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuws