banner overig

2020 04 24 Hoe duurzaam is jouw gemeente

We zijn op de helft van deze raadsperiode. Een goed moment om de tussenstand op te maken van het duurzaamheidsbeleid van jouw gemeente. We helpen je graag met een (kosteloze) infographic om een eerste beeld te krijgen van de stand van zaken.

Aandacht voor duurzaamheid was niet enkel meer voorbehouden aan de groene partijen in aanloop naar de gemeenteraadverkiezingen op 21 maart 2018. Ook voor veel andere alle politieke partijen was het een speerpunt in hun lokale verkiezingsprogramma. In bijna alle collegeprogramma’s waren de duurzaamheidsambities dan ook hoog. Daarbij komt dat de landelijke doelstellingen ook concreter zijn geworden. Als duurzaamheidsambtenaar sta je voor een flinke opgave.

Maak de stand van zaken op

Wat is de stand van zaken nu – ruim twee jaar na de verkiezingen? Deze tijd is een mooi moment om even afstand te nemen en te kijken of je nog op schema loopt met het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen uit het collegeprogramma. Lig je op koers of moet er worden bijgestuurd?

SME kan je via bureau-onderzoek, (digitale) interviews of een digitale enquête helpen om de stand van zaken van de uitvoering scherp te krijgen. We brengen in beeld welke successen er te vieren zijn én waar de alarmbellen juist gaan rinkelen. Zo’n evaluatie geeft ook nieuwe energie. Je hebt je samenwerkingspartners en collega’s weer ‘mee’ en weet waar je je op moet richten om de doelen te behalen. Wil je meer weten?

Infographic voor jouw gemeente

Om je een eerste beeld te geven, maken we graag een infographic die laat zien hoe jouw gemeente scoort op de belangrijkste duurzaamheidsthema’s. Hierin vatten we cijfers uit diverse landelijke benchmarks samen. Wil je deze infographic voor jouw gemeente kosteloos ontvangen? Vraag hem aan via onderstaand formulier of neem contact met ons op via 030-635 89 07.

Ja, ik wil de infographic ontvangen

Meer weten?

Jurgen

Jurgen Broeders

 (030) 635 89 07

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook

Duurzaamheidsbeleid
Beleidsplan Duurzame ontwikkeling
08 dec 2020 door Jurgen

SME helpt gemeente Teylingen met Beleidsplan…

Duurzaamheidsbeleid
Nieuwe nota duurzaamheid voor gemeente Heemstede
27 mei 2020 door Jurgen

Nieuwe nota duurzaamheid voor gemeente…

Duurzaamheidsbeleid
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Factueel%2F2020%2F2020-01-31_Participatie_TVW_2.jpg&w=321&h=193&zc=1
31 jan 2020 door Frans

Participatie bij de Transitievisie Warmte