onze mensen

Wij werken met een klein vast team en een grote flexibele schil van mensen om ons heen. Daarmee beschikken we over een grote diversiteit aan opleidingen en persoonlijkheden en is er altijd voldoende menskracht om projecten en programma's tot een goed einde te brengen. Ons managementteam bestaat uit de algemeen directeur (Hak van Nispen tot Pannerden), hoofd personeelszaken (Imke Tegels) en hoofd productie en acquisitie (Bregje van den Brand). Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons gerust of kom langs voor een kop koffie en kennismaking.

Team

Hak van Nispen tot Pannerden

Algemeen directeur

Bregje van den Brand

Senior adviseur

Imke Tegels

Senior adviseur

Anna Vanderveen

Adviseur

Anne Remmerswaal

Adviseur

Eva Zappeij

Adviseur

Jolien Kamermans

Adviseur

Jurgen Broeders

Adviseur

Martha Kosters

Adviseur

Roald Severens

Adviseur

Machiel van Lieshout

Adviseur digitale communicatie

Samantha van Meurs

Communicatieadviseur

Frank van Doorn

Financieel administrateur

Elsenoor Wijlhuizen

Office medewerker

Susanne Conradi

Stagiaire communicatie

Innjereau Jamanika

Stagiair digitale communicatie en grafisch ontwerp

SME Detachering

Via onze dienst SME Detachering is het mogelijk om ervaren en gedreven professionals te detacheren. Dit kan voor een tijdelijke klus, zoals vervanging gedurende een periode van afwezigheid of tijdens een piek in de werkzaamheden, of wanneer u iemand zoekt met een bepaalde expertise uit het werkveld. Met een netwerk van ruim 250 professionals uit het hele land die kennis hebben over duurzaamheid, zoeken wij uw collega! Van manager tot webredacteur en van uitvoerder tot beleidsmaker, SME Detachering zorgt voor de juiste match. Voor vacatures en diensten van SME Detachering verwijzen wij u door naar info@sme.nl

Ontstaan en ontwikkeling

SME Advies bestaat in de huidige vorm sinds 24 mei 2005. Daarvoor is al meer dan 30 jaar kennis en ervaring opgedaan in de vorm van de Stichting voor Milieuedukatie en SME MilieuAdviseurs. Stichting Milieueducatie is in 1976 opgericht, wat betekent dat SME Advies, met al haar voorgangers, meer dan jaar 40 jaar bestaat!

Lees meer over ons ontstaan en onze ontwikkeling