banner over ons onze mensen

 

 

Eind 1999 begon Bregje als adviseur bij SME MilieuAdviseurs (de rechtsvoorganger van SME Advies). Vanaf 2005 is zij als senior adviseur werkzaam bij SME Advies en sinds 2009 ook lid van het managementteam verantwoordelijk voor aansturing van ‘productie en acquisitie’.

Via haar opleiding Sociaal Wetenschappelijke Milieukunde aan de Universiteit Nijmegen is Bregje goed bekend met de mogelijkheden van het sociaal instrumentarium voor het opgang brengen van (veranderings)processen. Specialisatie ligt op de terreinen beleidsontwikkeling en -ondersteuning, procesbegeleiding, netwerken en het ontwikkelen en begeleiden van workshops en trainingen. Vanuit SME Advies begeleidt en adviseert Bregje o.a. overheden (Rijk, provincies, gemeenten) bij het opstellen en uitvoeren van hun milieu- en duurzaamheidbeleid. Het in dit kader analyseren en begeleiden van (communicatie)processen en het faciliteren van workshops en trainingen zijn belangrijke onderdelen van haar werk.

Naast advisering op beleidsmatig niveau, heeft Bregje ook de nodige ervaring in adviseren en organiseren van de praktische uitvoering van lokaal milieu- en klimaatbeleid. De combinatie van de ervaring en expertise op beide schaalniveaus maakt dat gewerkt wordt aan effectief beleid dat niet in de la blijft liggen, maar ook echt tot uitvoering komt en tot mooie duurzame resultaten leidt. Enkele kernwoorden voor Bregje’s manier van werken zijn: enthousiast, resultaatgericht, adequaat, betrouwbaar, helikopterview.

Naast haar werkzaamheden voor SME Advies is Bregje actief als directeur van de Stichting Duurzaam Huis, lid van de Milieuraad Utrecht en het Netwerk Passie voor Utrecht en lid van de vaksectie Milieucommunicatie van de Vereniging van Milieuprofessionals (VVM).

 

 

Meer weten?

BregjeNeem contact met mij op.

Bregje van den Brand
(030) 635 89 02
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.