banner over ons onze mensen

 

 

Als senior adviseur beleid & proces ondersteun en begeleid ik samenwerkingsprocessen gericht op het ontwikkelen of tot uitvoering brengen van breed gedragen duurzaamheidsbeleid.
Mijn inhoudelijke ‘roots’ zijn gevormd tijdens mijn opleiding Sociaal Wetenschappelijke Milieukunde aan de Universiteit Nijmegen. Vanuit die basis – aangevuld met inmiddels zo’n 20 jaar ervaring in de praktijk – heb ik me gespecialiseerd in gedragsverandering op de terreinen beleidsontwikkeling en -ondersteuning, procesbegeleiding, het werken in en via netwerken en het ontwikkelen en begeleiden van workshops en trainingen (o.a. op het gebied van gedragsverandering). Ik heb al vele gemeenten mogen begeleiden en adviseren bij het opstellen en in uitvoering brengen van hun duurzaamheidsbeleid. Steeds weer een interessante en mooie uitdaging om alle partijen en personen die hiervoor relevant zijn enthousiast te krijgen om ook hun steentje bij te dragen.

Het steeds schakelen tussen strategisch, tactisch en uitvoerend niveau maakt mijn werk niet alleen afwisselend en interessant, maar zorgt ook effectief beleid dat niet in de la blijft liggen, maar ook echt tot uitvoering komt en tot mooie duurzame resultaten leidt. En daar doe je het toch uiteindelijk voor!

Vraag mij vooral voor:

  • Enthousiast, resultaatgericht, adequaat en betrouwbaar procesmanagement
  • Het vanuit samenwerking en gedeelde belangen opzetten en uitvoeren van samenwerkingstrajecten
  • Ondersteuning bij het opstellen van breed gedragen, ambitieus en tegelijkertijd realistisch duurzaamheidsbeleid inclusief een concreet uitvoeringsprogramma

 

 

Meer weten?

Bregje

Bregje van den Brand

senior adviseur beleid & proces

(030) 635 89 02   

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.