banner over ons onze mensen

 

 

Eva

In juni 2018 ben ik begonnen als adviseur bij SME. Als generalist werk ik graag op het snijvlak van meerdere vakgebieden. Binnen de verschillende duurzaamheidsprojecten waarin ik werkzaam ben, komt dit brede perspectief goed tot zijn recht.

Ik ondersteun gemeenten bij het analyseren en opstellen van duurzaamheidsbeleid en begeleid hen in dit proces. Om duurzaamheidsbeleid ook op een duurzame manier te laten landen in de samenleving, denk ik ook mee over hoe bewoners betrokken en geactiveerd kunnen worden. Naast mijn werk voor verschillende gemeenten, ben ik ook betrokken bij programma's die het onderwijs verduurzamen.

In mijn huidige functie komen mijn kennis, interesses en werkervaring goed van pas. Ik heb een achtergrond in bestuurskunde en heb in vorige functies veel project- en communicatie ervaring opgedaan. Daarnaast ben ik een echt natuurmens. Ik vind het ontwikkelen van duurzaam beleid erg interessant en ik krijg energie van het bedenken van nieuwe concepten of trainingen om mensen hierbij te betrekken.