banner over ons onze mensen

 

 

Jurgen

Als adviseur beleid & proces bij SME wil ik verduurzaming samen met gemeenten en bewoners concreet  maken. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van quickscans en het opstellen van beleid. Ik heb een brede interesse in maatschappelijke vraagstukken. Een van de grootste uitdagingen waar we op dit moment voor staan is onze CO2-uitstoot verminderen en onze gemeenten en wijken klaar te maken voor de toekomst. Daarom werk ik graag aan effectief beleid op dat gebied.

Vanuit mijn vorige baan bij een communicatiebureau in het hart van politiek Den Haag heb ik veel ervaring met het opzetten en uitvoeren van communicatieprojecten vanuit overheidsorganisaties, vooral online. Daarnaast heb ik geleerd om gebruik te maken van verhalen. Dat wil ik ook bij SME inzetten. Ik denk dat storytelling een effectief instrument is om duurzaamheidsbeleid en de praktijk in de wijk goed op elkaar aan te laten sluiten. Door verhalen uit de praktijk te gebruiken wordt duidelijk welke haalbare duurzame oplossingen we kunnen kiezen.

Naast mijn werk bij SME Advies....

Woon ik met plezier samen met mijn vriendin in Amsterdam West, speel ik in de zomer beachvolleybal, en ga ik graag op reis.