banner over ons onze mensen

 

 

Ben jij onze nieuwe stagiair(e) corporate communicatie met een vlotte pen?

SME is op zoek naar een stagiair(e) voor de periode van september 2019 tot februari 2020, om samen met ons de corporate communicatie verder te ontwikkelen. Ben je op zoek naar een leerzame stage? Ben je proactief, enthousiast en vind je het leuk om te schrijven? Dan zoeken wij jou!

Wie wij zijn

SME stimuleert mensen tot duurzaam denken en doen. Dit doen we omdat wij ervan overtuigd zijn dat er zonder betrokkenheid van mensen geen grote verandering komt richting een duurzame toekomst. Wij helpen opdrachtgevers om in hun uitdaging de doelgroep centraal te zetten en deze te stimuleren tot het nemen van kleine stappen. Want al deze kleine stappen maken samen het grote verschil.

Dit doen we in verschillende werkvelden. Zo ontwikkelen we duurzaamheidsbeleid, stimuleren we duurzaam gedrag onder bewoners en realiseren we duurzaam onderwijs. Ons werk is erg divers, maar onze werkwijze is altijd hetzelfde: praktisch, persoonlijk en met creatieve oplossingen. Dat maakt ons werk effectief. Van wijk tot Rijk!

Ons werk is gevestigd in Utrecht en het team bestaat uit bijna 20 enthousiaste medewerkers. Verder werken we ook veel samen met diverse zzp-ers en organisaties.

Wat ga jij doen?

Tijdens jouw stage ondersteun je de adviseur communicatie bij de implementatie en doorontwikkeling van de communicatie- en marketingstrategie. Denk bijvoorbeeld aan het maken van plannen en strategieën, het bedenken van PR acties en het maken van online content.

Je krijgt van ons veel eigen verantwoordelijkheid en volop ruimte voor jouw creativiteit en ontwikkeling. In alle werkzaamheden word je begeleid of werk je samen met enthousiaste collega’s. Lijkt dit je wat? Dan zoeken we jou!

Jouw specificaties

 • Je volgt een HBO- of WO-studie in de richting van communicatie of journalistiek.
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage voor 3-5 dagen.
 • Je houdt van aanpakken en ziet nieuwe kansen om de communicatie te verbeteren.
 • Je hebt een vlotte pen en goede Nederlandse spelling.
 • Je bent enthousiast, proactief en kan goed zelfstandig werken.
 • Je bent goed in multitasking en time management.
 • Vind je het leuk om te fotografen of te ontwerpen? Dan is dat een leuke extra!

Wij bieden

 • Een uitdagende, leerzame stage waarbij je veel ruimte én goede begeleiding krijgt.
 • Een organisatie die altijd in beweging is en waarbij jouw hulp goed gebruikt kan worden.
 • Een stagevergoeding.
 • Gratis gezamenlijke lunch.
 • Enthousiaste en betrokken collega’s.

Reageren

Spreekt deze vacature jou aan en herken je je in wat wij zoeken? Mail dan jouw CV met motivatie naar Samantha van Meurs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Vacatures

 

thema vacature stage2

Stagiair(e) communicatie

Lees meer 

SamanthaMeer weten?
Neem contact met mij op.

Samantha van Meurs
(030) 635 89 10
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.