banner participatie 1

Dani

Als ontwikkelaar binnen het bedrijf heb ik de taak om het ontwikkelingsplan voor alle websites met betrekking tot SME uit te voeren. Ik ben in staat om creatief te werken met opdrachtgevers en luister aandachtig naar hun feedback.

Ik was op zoek naar een stageplaats tijdens mijn studie en kreeg op school te horen over de website jobsurfing. Ik heb toen een account aangemaakt op de website en heb mijn interesse in SME getoond. Daarna ben ik door mijn stagebegeleider uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en ben ik aangenomen voor de functie.

Een van de leukste opdrachten die ik heb gekregen was om de website "Spaar je energie" volledig opnieuw op te bouwen. Dit was een grote uitdaging voor mij omdat ik nog niet vertrouwd was met het systeem waarin de site is gebouwd. Uiteindelijk heb ik de website vanaf de grond opgebouwd en goede resultaten behaald. Mijn passie voor ontwikkeling komt voort uit het doel om op termijn mijn eigen bedrijf te kunnen starten.

Ik denk dat we op weg zijn naar een schone en duurzame wereld, maar ik vind dat er nog steeds te weinig gedaan wordt om mensen bewust te maken van het belang van energiebesparing en het overstappen naar groene energie. Het is belangrijk dat mensen hierover kritisch nadenken en er actie ondernemen.