banner participatie 1

Jeroen

Senior adviseur educatie

“Ophalen van ervaringen, samenvoegen van beleid en ondersteunen met concrete toegepaste kennis. Iedereen doet mee. Alleen zo maken we duurzaamheid samen leuk en haalbaar!”

Een duurzame generatie vraagt om duurzame educatie. Duurzame ontwikkeling gaat een beetje over onszelf, maar vooral over de toekomst van onze leerlingen op school en daaropvolgende generaties. En duurzaamheid zit overal in, op en onder. Het is geen kunstje dat we er even bij doen, maar vraagt om een toekomstbestendige aanpak.

Vanuit mijn eigen praktijkachtergrond in het onderwijs heb ik altijd gezocht naar verbinding tussen beleid en praktijk, praten over duurzaamheid is leuk, maar wat gaan we er nou concreet mee doen? En zetten we onszelf voorop, of kijken we echt naar de wensen en behoeften van huidige én toekomstige generaties? In het onderwijs heb ik mijzelf daarom altijd ingezet voor daadwerkelijk operationaliseren van beleid, dus naar de werkvloer toe en daar samen met het werkveld aan de slag. Ophalen van ervaringen, samenvoegen van beleid en ondersteunen met concrete toegepaste kennis. Iedereen doet mee, alleen zo maken we duurzaamheid samen leuk en haalbaar. En hoe leuk is het dan om mee te mogen werken aan deze integrale (door)ontwikkeling van duurzaam onderwijs! Ik draag er graag een steentje aan bij.

Bij team educatie kun je terecht voor deze vraagstukken en meer, ons team helpt je graag verder bij de volgende stap vooruit. Ik hoop je snel te gaan ontmoeten!

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Jeroen PaasJeroen Paas

 (030) 635 89 21
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.