banner participatie 1

Julia

Medewerker educatie

“Het verzamelen van informatie en dit verwerken tot iets concreets zoals artikelen vind ik het leukste onderdeel van mijn rol bij SME. Ik vind het leuk om mensen te kunnen informeren en inspireren met mijn werk!”

Als stagiair bij SME houd ik me voornamelijk bezig met acquisitie werkzaamheden en communicatie van Eco-Schools. Voor mijn opleiding International Development Management zocht ik een passende stage met betrekking tot duurzaamheid en participatie. Op SDGs on stage zag ik een toffe vacature bij Eco-Schools waardoor mijn keuze snel gemaakt was!

Ik ben oplossingsgericht, kan snel denken en schakelen, zet graag door en hou gemakkelijk het overzicht. Ik ben betrokken bij de wereld en haar problematieken. Verder lever ik maar al te graag een bijdrage aan een betere wereld en ben op de hoogte van de actuele onderwerpen.

Het verzamelen van informatie en dit verwerken tot iets concreets zoals artikelen vind ik het leukste onderdeel van mijn rol bij SME. Ik vind het leuk om mensen te kunnen informeren en inspireren met mijn werk!

Om een duurzame samenleving te bereiken moeten we gaan werken naar een circulaire economie waarin het maximaal hergebruiken van producten en grondstoffen centraal staat, en waarde vernietiging geminimaliseerd wordt.

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

RuthRuth Pasternak

 (030) 635 89 00
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuws