banner participatie 1

Roos

Office medewerker

"Duurzaamheidsvraagstukken zijn vaak complex en vergen inzicht in zowel natuurlijke, sociale en economische processen en dit is precies waar mijn bachelor zich op richt."

Binnen SME ondersteun ik de verschillende teams waar nodig. Zo help ik de ene keer bij het maken van de lesmaterialen voor de energiecoaches en een andere keer met het controleren van een verslag. Verder zorg ik dat de kantoorzaken geregeld worden, ik bestel bijvoorbeeld de boodschappen voor ons gezamenlijke lunch moment maar ik hou ook de voorraden in het magazijn bij. 

Ik ben bijna klaar met mijn bachelor Global Sustainabillity Science, waar ik een brede blik op het gebied van duurzaamheid heb verkregen. Duurzaamheidsvraagstukken zijn vaak complex en vergen inzicht in zowel natuurlijke, sociale en economische processen en dit is precies waar mijn bachelor zich op richt. Verder hou ik er van om hard te werken en door te pakken en dat kan goed hier bij SME. Er zijn altijd wel klusjes die ik kan oppakken. Het leuke is dat het elke keer weer wat anders kan zijn, wat het werk lekker afwisselend houdt! Verder vind ik het interessant  en leerzaam om te ervaren hoe het in een bedrijf zoals SME er aan toe gaat.

Mijn huisgenoot werkte al bij SME als studenten bijbaan en vertelde daar altijd enthousiast over. Ik was zelf ook opzoek naar een bijbaantje wat iets te maken heeft met mijn studie (Global Sustainabillity Science) zodat ik alvast wat ervaringen kon opdoen. Toen mijn huisgenoot vertelde dat er een vacature bij SME vrijkwam heb ik gelijk contact opgenomen. 

Ik hoop dat positieve veranderingen in het gedrag van mensen samen met nieuwe duurzame ontwikkelingen kunnen leiden tot een duurzamere toekomst.

Nieuws