Verhalen

Ben jij een duurzame docent? Deel je verhaal! Die oproep deed SME Advies namens de Coöperatie Leren voor Morgen in mei 2018. Door het delen van verhalen over duurzaam onderwijs wil de Coöperatie andere docenten inspireren om met duurzaam onderwijs aan de slag te gaan.

100 verhalen

Ruim 100 docenten hebben hun duurzame onderwijsactiviteiten al gedeeld. Op de website van Duurzame Docent tref je de inspirerende voorbeelden: een docent die met zijn klas een zonneboot bouwt,  urban farming op school, koken met ‘afval’, een belevingstuin, het ontwerpen van een duurzaam huis door leerlingen of een daktuin op school met zonnepanelen en een weerstation.

Ben jij of is jouw collega een duurzame docent? 

Deel ook jouw verhaal over de duurzame doeners in het onderwijs. Alle docenten van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO en hoger onderwijs worden uitgenodigd hun verhaal te delen op duurzamedocent.nl. Inspirerende verhalen maken kans op een mooi geldbedrag te besteden aan duurzaam onderwijs of nascholing.

Deel nu ook jouw verhaal op duurzamedocent.nl

SME Advies en Duurzame PABO zijn de uitvoerende partijen van duurzame docent. Heb je vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..