Verhalen

vacature adviseur energie

Per 1 februari 2018 is SME Advies op zoek naar een stagiair HBO Communicatie, Communicatie & Multimedia Design of Digitale Media (minimaal 3 maanden, 3-5 dagen per week).

SME Advies is een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid. Ons motto 'Duurzaamheid is mensenwerk' staat centraal in de aanpak van al onze programma's en projecten, deze zijn gericht op onderwijs, beleid en energie. Voorbeelden van deze programma’s en projecten zijn Eco-Schools (een internationaal keurmerk voor duurzame scholen), begeleiding zwerfafvalaanpak bij gemeenten en Student Energy Race (energiebesparingswedstrijd bij studenten). We kiezen voor een leuke en creatieve aanpak die gelijktijdig doelgericht en effectief is. We zijn sterke en deskundige procesbegeleiders en brengen projecten tot een goed einde. We zoeken nu een stagiair die voor SME Advies een communicatiestrategie kan bedenken en bij diverse programma’s en projecten kan ondersteunen in de communicatie.

Werkzaamheden

De stage is een meewerkstage waarbij je gaat werken aan de communicatiestrategie en uitvoering. Daarnaast wordt je betrokken bij diverse programma’s en projecten waarbij je creatief kunt nadenken over communicatiemiddelen. In alle werkzaamheden word je begeleid of werk je samen met enthousiaste collega’s. Werkzaamheden bestaan uit de volgende zaken:

  • Communicatiestrategie SME Advies (o.a. huisstijl, nieuwsbrieven)
  • Social media (content en advertising)
  • Online content en SEO
  • E-marketing
  • Communicatieve begeleiding externe opdrachtgevers/projecten
  • Organisatie/coördinatie kleine evenementen

Profiel

We zijn op zoek naar iemand met een HBO-opleiding communicatie. Je hebt kennis van social media en content management systemen. Je vindt het leuk om creatief aan projecten te werken en je denkt graag mee. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, beheers je de Nederlandse taal en ben je zelfstandig en proactief. Je hebt je zaken altijd goed op orde en kunt goed plannen. Bovendien kun je snel schakelen en heb je geen negen-tot-vijfmentaliteit.

M. (Machiel) van Lieshout
Adviseur digitale communicatie

(030) 635 89 16
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer over Machiel

Machiel