Verhalen

afval op straatAfgelopen najaar organiseerden SME Advies en bureau Bovenkamers alweer voor de 3e keer de training ‘Gedragsbeïnvloeding in de Openbare Ruimte’. Ruim 20 deelnemers gingen - gevoed door blokjes gedragstheorieën en een handzaam stappenplan - enthousiast en leergierig aan de slag met hun eigen en elkaars casussen. En die casussen waren ook deze keer weer divers.

Zo ging er een groep cursisten aan de slag met de vraag: “Hoe pak ik het probleem van bijplaatsingen en zwerfafval rondom ondergrondse containers aan?” Een andere groep boog zich over verschillende vraagstukken rondom de inrichting van de openbare ruimte. Hoe betrek je bewoners hier bijvoorbeeld op een goede manier bij? En hoe pak je de ‘verrommeling’ van een winkelstraat met reclameborden en her en der geparkeerde fiets aan? En zo waren er nog meer casussen die we tijdens de training uitgebreid onderzocht en uitgeplozen hebben.

Gezien het enthousiasme en succes van deze en voorgaande trainingen, organiseren we in het voorjaar van 2018 wederom een trainingsdag. De inschrijving is vanaf nu geopend.

Dinsdag 6 maart 2018, 9.30-16.30 uur, Utrecht Deelnamekosten bedragen €295,- per persoon (incl. koffie/thee, lunch en trainingsmateriaal, excl. BTW)

Meer informatie over de opzet van de training & het inschrijfformulier vindt u op:

www.sme.nl/cursusgedrag

drs. B. (Bregje) van den Brand
Senior adviseur

(030) 635 89 02
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer over Bregje

Bregje