Verhalen

vacature adviseur energie

Ben jij een creatieve communicatiestudent en zit je vol goede ideeën?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de periode van september 2018 tot februari 2019 zoeken we een stagiair om samen met ons de communicatie verder te ontwikkelen.

Het bedrijf

SME Advies brengt duurzaamheid dichterbij door het praktisch en begrijpelijk te maken. We kiezen hierbij voor een leuke en creatieve aanpak, op het snijvlak van gedrag, communicatie en participatie. Bij SME Advies werken dertien gedreven adviseurs, ieder met zijn of haar eigen expertise en projecten. We zijn momenteel bezig met een nieuwe positionering en alles wat daarbij komt kijken (nieuwe corporate identity, communicatiestrategie, website e.a.). Hoe ver we in september zijn weten we nu nog niet, maar er zal in ieder geval genoeg leuks zijn om op te pakken!

Werkzaamheden

Tijdens jouw stage ondersteun je de communicatieadviseur bij de implementatie van de nieuwe positionering en nieuwe communicatiestrategie. Daarnaast help je collega’s bij diverse projecten (waaronder Eco-Schools) bij het uitvoeren en ontwikkelen van diverse communicatiemiddelen of -acties. Ook is er een leuk evenement, de Kennisdag van Eco-Schools, wat jij (deels) gaat organiseren en coördineren. In alle werkzaamheden word je begeleid of werk je samen met enthousiaste collega’s. Kortom: volop ruimte voor jouw creativiteit en ontwikkeling!

Profiel

  • Je volgt een HBO-opleiding in de richting Communicatie & Multimedia Design.
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage voor 3-5 dagen vanaf september voor minimaal drie maanden.
  • Je bent ondernemend, zelfstandig en hebt je zaken altijd goed op orde.
  • Je bent handig met Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign.
  • Je bent enthousiast, proactief en denkt graag mee.

Wij bieden

  • Een uitdagende stage waarbij je veel ruimte én goede begeleiding krijgt.
  • Een stagevergoeding.
  • Een organisatie die de komende periode veel sprongen maakt op het gebied van communicatie en jouw hulp daarbij goed kan gebruiken.
  • Enthousiaste en betrokken collega’s.

Reageren

Stuur jouw CV met motivatie naar Samantha van Meurs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kan je na 4 juni kan je contact opnemen met Samantha van Meurs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via (030) 635 89 00. In de week van 28 mei - 4 juni kan je contact opnemen met Roald Severens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 - 188 48 260.