banner overheid

SME helpt gemeenten en provincies bij het opstellen en actualiseren van duurzaamheidsbeleid. Dit doen we met de mensen waar het om gaat, zowel intern als extern.

Overheden staan de komende jaren voor grote uitdagingen. Zowel nationaal als internationaal zijn ambitieuze afspraken voor duurzame ontwikkeling gemaakt. De beurt is nu aan lokale overheden om dit om te zetten in beleid en oplossingen. SME ondersteunt je hierbij tijdens de verschillende fasen van de beleidscyclus: van het opstellen van duurzaamheidsbeleid tot de monitoring en evaluatie ervan. We helpen je om je in een korte periode op gang, of ondersteunen je in een langere samenwerking.

Aanpak

Draagvlak, creativiteit en participatie van interne en externe stakeholders vormen de basis van onze aanpak. Duurzame ontwikkeling bereik je namelijk in samenwerking met anderen. Denk aan collega's, inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wij betrekken deze partijen daarom in een zo vroeg mogelijk stadium, want duurzaamheid is en blijft mensenwerk.

Daarnaast kunnen we je ook helpen bij het uitvoeren van het beleid, bijvoorbeeld door een detachering of door direct aan de slag te gaan met bewoners.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze aanpak en visie? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Hoe duurzaam is jouw gemeente?
Ben je bij een gemeente verantwoordelijk voor het duurzaamheidsbeleid? Vraag dan kosteloos jouw infographic aan.

Ja, ik wil de infographic ontvangen

Meer weten?

Jurgen

Jurgen Broeders

 (030) 635 89 07

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook

Duurzaamheidsbeleid
Beleidsplan Duurzame ontwikkeling
08 dec 2020 door Jurgen

SME helpt gemeente Teylingen met Beleidsplan…

Duurzaamheidsbeleid
Nieuwe nota duurzaamheid voor gemeente Heemstede
27 mei 2020 door Jurgen

Nieuwe nota duurzaamheid voor gemeente…

Duurzaamheidsbeleid
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Factueel%2F2020%2F2020-04-24_Hoe_duurzaam_is_jouw_gemeente.jpg&w=321&h=193&zc=1
24 apr 2020 door Jurgen

Hoe duurzaam is jouw gemeente? Vraag je…