banner overheid

SME helpt gemeenten en provincies bij het opstellen en actualiseren van duurzaamheidsbeleid. Dit doen we met de mensen waar het om gaat, zowel intern als extern. 

Overheden staan de komende jaren voor grote uitdagingen. Zowel nationaal als internationaal zijn ambitieuze afspraken voor duurzame ontwikkeling gemaakt. De beurt is nu aan lokale overheden om dit om te zetten in beleid en oplossingen. SME ondersteunt je hierbij tijdens de verschillende fasen van de beleidscyclus: van het opstellen van duurzaamheidsbeleid tot de monitoring en evaluatie ervan. We helpen je om je in een korte periode op gang, of ondersteunen je in een langere samenwerking.

Aanpak

Draagvlak, creativiteit en participatie van interne en externe stakeholders vormen de basis van onze aanpak. Duurzame ontwikkeling bereik je namelijk in samenwerking met anderen. Denk aan collega's, inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wij betrekken deze partijen daarom in een zo vroeg mogelijk stadium, want duurzaamheid is en blijft mensenwerk.
Lees meer over onze aanpak:

Uitgelicht

Enkele opdrachtgevers

Blogs en kennisartikelen

Beleid & proces
10 feb 2020 door Jurgen

Denktank Ede voor Transitievisie warmte

Beleid & proces
31 jan 2020 door Samantha

Participatie bij de Transitievisie Warmte

Beleid & proces
22 okt 2019 door Jolien

Hendrik-Ido-Ambacht duurzaam in actie!

Jurgen

Jurgen Broeders

adviseur beleid & proces

(030) 635 89 07   

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.