banner bewoners

 

 

Bewoners stimuleren en inspireren tot duurzaam gedrag, dat is waar wij goed in zijn. Dit doen we bijvoorbeeld op het gebied van energiebesparing of aardgasvrij wonen. Voor gemeenten en corporaties die écht een verschil willen maken.

Voor bewoners is duurzaamheid vaak nog een abstract begrip. Ze weten niet welke stappen ze kunnen of moeten zetten en welke gevolgen dit voor hen heeft. Met onze projecten brengen we duurzaamheid dichterbij, we maken het concreet en praktisch. We vertalen duurzaamheid naar het dagelijks leven en laten zien dat je met kleine dingen al grote stappen kunt zetten. Verwacht van ons actieve werkvormen en een maatwerkaanpak per doelgroep. Onze werkwijze is praktisch en we komen altijd met creatieve oplossingen, dat maakt ons effectief.

Om beleidsmakers en communicatieprofessionals te helpen bij het stimuleren van duurzaam gedrag onder bewoners, organiseren we meerdere keren per jaar een praktische gedragstraining.

 

 

Onze diensten

Met onze projecten maken wij duurzaamheid concreet en praktisch. Verwacht van ons actieve werkvormen, een persoonlijke aanpak en een blijvend effect.

Artikelen over Bewoners & gedrag

Bewoners & gedrag
06 juni 2019

Onze kleren liggen door elkaar…

door Imke
Bewoners & gedrag
22 mei 2019

Maar wat kan ík doen?

door Samantha
Bewoners & gedrag
09 mei 2019

Ik zeg het lekker toch!

door Imke

Enkele opdrachtgevers

Meer weten?

ImkeNeem contact met mij op.

Imke Tegels
(030) 635 89 15
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.