header projecten

SME zoekt een nieuwe office medewerker (M/V/X)

Wil jij naast je studie wat bijverdienen? Wil je werkervaring opdoen bij een maatschappelijk betrokken adviesbureau met als motto: ‘Duurzaamheid is mensenwerk’? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar iemand die ons team per 1 april komt versterken voor circa 16 uur per week (meer is ook mogelijk). Werktijden en dagen in overleg.

Over de functie

Als office medewerker zorg je ervoor dat de adviseurs zich kunnen focussen op hun kerntaken. Je pakt ondersteunende taken op zoals het uitvoeren van telefonische interviews, het in orde maken van cursusmappen, het verzenden van pakketten, het bijhouden van de mail, ondersteuning social media en waar mogelijk eigen rollen in projecten. Daarnaast zorg je dat het kantoor er netjes uit ziet zodat het prettig werken is! Je verzorgt de planten, maakt kasten schoon en bestelt de lunch. Erg afwisselend werk dus!

Ook krijg je veel mee over de projecten die lopen en ben je aanwezig bij het maandelijks overleg met alle adviseurs. Jij bent een collega net als alle andere medewerkers, wij werken samen als één team. Op deze manier ben je ook zeker betrokken bij hoe het de organisatie vergaat en leer je over het ‘hoe en wat’ van de advieswereld.
Dus, ben jij iemand die graag de handjes uit de mouwen steekt? Ben je niet bang om zelf initiatief te nemen en zaken op te pakken? Wil je graag samen werken met leuke en betrokken collega’s? Reageer dan zeker op deze vacature!

‘Een werkdag is nooit hetzelfde, waardoor het werk niet snel gaat vervelen. Elke keer zijn er wel weer andere klussen waarmee je aan de slag kan. Naast dat je met hele leuke collega’s werkt is het ook erg leerzaam om in een team mee te draaien en te leren hoe het op de werkvloer eraan toe gaat’.

Over jou

  • Je bent enthousiast, proactief en kan goed zelfstandig werken.
  • Je bent op zoek naar een bijbaan voor circa 16 uur verspreid over verschillende dagdelen.
  • Je hebt HBO- of WO-werk- en denkniveau.
  • Je vindt het leuk om inhoudelijk werk te doen maar de boel netjes op orde houden vind je ook prima om te doen. 

Wij bieden

  • Een mooi stukje werkervaring binnen een adviesbureau voor als je straks aan je echte baan begint.
  • Je werkt er aan mee om Nederland duurzamer te maken, met name in onderwijs en buurten.
  • Een organisatie die altijd in beweging is en waar jouw hulp goed gebruikt kan worden.
  • Gezellige en betrokken collega’s.
  • 12,50 euro netto per uur.
  • Gratis gezamenlijke lunch.

Over ons

Mensen stimuleren tot duurzaam gedrag en duurzaam denken, dat is waar wij goed in zijn. Wij doen dat vanuit de overtuiging dat mensen cruciaal zijn om duurzaamheid te realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring brengen wij mensen in beweging om vanuit positieve energie duurzame keuzes te maken. Dit doen we in verschillende werkvelden. Zo adviseren we overheden over duurzaamheidsbeleid, coördineren we programma’s in het onderwijs en stimuleren we bewoners tot duurzaam gedrag.
Ons werk is erg divers, maar onze werkwijze is altijd praktisch, persoonlijk en met creatieve oplossingen. Dat maakt ons werk effectief. Van wijk tot Rijk!

Reageren

Spreekt deze vacature jou aan en ben jij degene die wij zoeken? Mail dan jouw CV en motivatie naar Imke Tegels via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar het genoemde e-mailadres of bel naar (030) 635 89 15 (werkdagen di, wo en do).

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

ImkeImke Tegels

 (030) 635 89 15
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuws