U leest op dit moment de privacyverklaring van SME Advies. Er zijn situaties waarin uw gegevens verzameld worden door SME Advies. Het is daarom goed om te weten wat we daarmee doen. In deze privacyverklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt.

Neem gerust contact op als u zich niet prettig voelt omtrent het gebruik van uw persoonsgegevens.

U kunt deze verklaring ook downloaden van onze site.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - (030) 635 89 00
Kanaalweg 19-H, 3526 KL Utrecht
BTW. Nr. NL8144.13.006.B01/KVK Nr. 30203878

Persoonsgegevens die wij verwerken

SME Advies verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van de diensten en/of omdat u deze zelf aan versterkt. SME Advies verwerkt indien nodig uw naam, geboortedatum, contactgegevens (zoals e-mailadres, telefoonnummer of adres), bankrekeningnummer of foto’s. Ook verwerkt SME Advies overige persoonsgegevens die u geeft door bijvoorbeeld een profiel op één van de SME Advies websites aan te maken, in correspondentie of telefonisch.

Met welk doel wij deze gegevens verwerken

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor SME uw gegevens verzamelt en verwerkt:

  • Om uw betaling af te handelen.
  • Voor het verzenden van de digitale nieuwsbrief.
  • Om contact met u op te nemen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te voeren.
  • Om u de mogelijkheid te bieden een account aan te maken en deel te nemen aan onze projecten, bijv. als gastspreker zichtbaar zijn op een van onze websites
  • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals de belastingaangifte.

SME Advies verzamelt en verwerkt persoonsgegevens alleen als u daar toestemming voor heeft gegeven of als de gegevens noodzakelijk zijn om het werk uit te voeren.

Delen van persoonsgegevens

SME Advies deelt persoonsgegevens alleen met derden als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Hiervoor zijn verwerkersovereenkomsten afgesloten met derde partijen.

Bewaartermijn van persoonsgegevens

SME Advies bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan dat nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Zo worden uw gegevens verwijderd als het project waarin u deelneemt is afgerond of als u zich afmeldt als abonnee op de nieuwsbrief of als gastspreker/deelnemer van een project.

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen U kunt op elk moment inzage vragen in de persoonsgegevens die SME Advies verzamelt of deze laten corrigeren of verwijderen. Heeft u een persoonlijk account? Dan kunt u daar zelf de persoonlijke instellingen inzien en wijzigen. Anders kunt u hier een verzoek voor indienen per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

SME Advies wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Cookies en vergelijkbare technieken

SME Advies gebruikt alleen functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die SME Advies gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en SME de website kan optimaliseren.  U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Beveiliging persoonsgegevens

SME Advies neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wijzigen van privacyverklaring De tekst in deze privacyverklaring kan, zonder voorafgaande aankondiging, door SME Advies te allen tijde worden gewijzigd. Wijzigingen treden in werking vanaf het moment ze op deze website zijn gepubliceerd.