banner overig

 

 

Je leest op dit moment de privacyverklaring van SME. Er zijn situaties waarin je gegevens verzameld worden door SME. Het is daarom goed om te weten wat we daarmee doen. In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop je persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt.

Neem gerust contact op als je je niet prettig voelt omtrent het gebruik van je persoonsgegevens.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - (030) 635 89 00
Kanaalweg 19-H, 3526 KL Utrecht
BTW. Nr. NL8144.13.006.B01/KVK Nr. 30203878

Persoonsgegevens die wij verwerken

SME verwerkt je persoonsgegevens, omdat je gebruik maakt van de diensten en/of omdat je deze zelf aan ons versterkt. SME verwerkt indien nodig je naam, geboortedatum, contactgegevens (zoals e-mailadres, telefoonnummer of adres), bankrekeningnummer of foto’s. Ook verwerkt SME overige persoonsgegevens die je geeft door bijvoorbeeld een profiel op één van de SME websites aan te maken, in correspondentie of telefonisch contact.

Met welk doel wij deze gegevens verwerken

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor SME je gegevens verzamelt en verwerkt:

  • Om je betaling af te handelen.
  • Voor het verzenden van de digitale nieuwsbrief.
  • Om contact met je op te nemen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te voeren.
  • Om je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken en deel te nemen aan onze projecten, bijv. als gastspreker zichtbaar zijn op een van onze websites.
  • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals de belastingaangifte.

SME verzamelt en verwerkt persoonsgegevens alleen als je daar toestemming voor hebt gegeven of als de gegevens noodzakelijk zijn om het werk uit te voeren.

Delen van persoonsgegevens

SME deelt persoonsgegevens alleen met derden als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Hiervoor zijn verwerkersovereenkomsten afgesloten met derde partijen.

Bewaartermijn van persoonsgegevens

SME bewaart je persoonsgegevens niet langer dan dat nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Zo worden je gegevens verwijderd als het project waarin je deelneemt is afgerond of als je je afmeldt als abonnee op de nieuwsbrief of als gastspreker/deelnemer van een project.

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

Je kunt op elk moment inzage vragen in de persoonsgegevens die SME verzamelt of deze laten corrigeren of verwijderen. Heb je een persoonlijk account? Dan kan je daar zelf de persoonlijke instellingen inzien en wijzigen. Anders kan je hier een verzoek voor indienen per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SME wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Cookies en vergelijkbare technieken

SME gebruikt alleen functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De cookies die SME gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en je gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en SME de website kan optimaliseren. Je kan je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kan je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Beveiliging persoonsgegevens

SME neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wijzigen van privacyverklaring

De tekst in deze privacyverklaring kan, zonder voorafgaande aankondiging, door SME te allen tijde worden gewijzigd. Wijzigingen treden in werking vanaf het moment ze op deze website zijn gepubliceerd.