banner overig

Wil jij naast je studie wat bijverdienen? Wil je werkervaring opdoen bij een maatschappelijk betrokken adviesbureau? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar iemand die ons team per +/- 1 september komt versterken voor circa 12-16 uur per week. Flexibele werktijden en dagen mogelijk in overleg.

Over de functie

Als office medewerk(st)er onderwijs zorg je ervoor dat de adviseurs van het onderwijsteam zich kunnen focussen op hun kerntaken. Je draagt vooral veel verantwoordelijkheid voor de backoffice van het project Eco-Schools dat vanuit SME wordt gecoördineerd. Je pakt ondersteunende taken op van dit project, zoals het beheren van het algemene Eco-Schools emailadres, het coördineren van audits, het verzenden van pakketten, andere administratieve klusjes en waar mogelijk eigen rollen in projecten. Daarnaast word je ook betrokken en ingezet bij andere projecten binnen het onderwijsteam, zoals bijvoorbeeld de organisatie van de Dag van de Duurzaamheid Onderwijs. Erg afwisselend werk dus!

Ook krijg je veel mee over de projecten die lopen buiten het onderwijsteam en ben je aanwezig bij het maandelijks overleg met alle adviseurs. Jij bent een collega net als alle andere medewerkers, wij werken samen als één team. Op deze manier ben je ook betrokken bij hoe het de organisatie vergaat en leer je over het ‘hoe en wat’ van de advieswereld.

Dus, ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Ben je niet bang om zelf initiatief te nemen en zaken op te pakken? Wil je graag samen werken met leuke en betrokken collega’s? Reageer dan zeker op deze vacature!

Over jou

  • Je bent enthousiast, proactief en kan goed zelfstandig werken.
  • Je bent op zoek naar een bijbaan voor circa 12-16 uur verspreid over verschillende dagen en dagdelen.
  • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau.
  • Je vindt het leuk om inhoudelijk werk te doen binnen een overzichtelijk, fijn team.

Wij bieden

  • Een mooi stukje werkervaring binnen een adviesbureau voor als je straks aan je echte baan begint.
  • Een organisatie die altijd in beweging is en waar jouw hulp goed gebruikt kan worden.
  • Gezellige en betrokken collega’s.
  • 10 euro netto per uur.
  • Gratis gezamenlijke lunch.

Over ons

Wij geloven dat de beweging naar een duurzame toekomst begint bij mensen zelf. Hierbij zijn techniek en financiën ook hard nodig, maar zonder een duurzame gedragsverandering zal de impact niet groot genoeg zijn. Daarom richten wij ons op het sociale aspect in ons werk en is het onze missie om mensen te stimuleren duurzaam te denken én te doen. Wij ondersteunen bij duurzaamheidsvraagstukken op het gebied van beleid, participatie en educatie. Dit doen wij voor uiteenlopende opdrachtgevers in de publieke sector: van gemeenten, provincies en Rijksoverheid tot woningcorporaties, schoolbesturen en waterschappen.

Reageren?

Spreekt deze vacature jou aan en ben jij degene die wij zoeken? Mail dan jouw CV en motivatie naar Imke Tegels via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar het bovenstaande adres of bel naar (030) 635 89 00 (werkdagen di, wo en do).

Meer weten?

Imke

Imke Tegels

 (030) 635 89 15

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook

Onderwijs
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Factueel%2F2021%2FEco-Schools_facilities_4.jpg&w=321&h=193&zc=1
27 mei 2021 door Anne

Hoe ondersteun je scholen binnen jouw…

Onderwijs
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Factueel%2F2021%2FBronnen_voor_NME_1.jpg&w=321&h=193&zc=1
25 mei 2021 door Lydia

Nieuwe online databank met ruim 600 bronnen…

Onderwijs
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Factueel%2F2021%2FManifest_duurzaam_onderwijs_1.jpg&w=321&h=193&zc=1
12 mei 2021 door Hak

(Manifest) Politieke visie op duurzaam…