Begin 2023 ben ik bij SME begonnen in het team Educatie. Ik wilde mij graag breder inzetten voor duurzaamheid in het onderwijs en heb, na 3 jaar te hebben gewerkt bij Yuverta als project- en programmamanager duurzaamheid, gekozen om SME met mijn kennis en ervaring te versterken.

Voordat ik me met onderwijs en duurzaamheid bezighield, heb ik na mijn opleiding in de cultuurwetenschappen, 10 jaar als zelfstandige in de culturele sector gewerkt aan projecten met hedendaagse kunst in het publieke domein. Mijn gevoel van urgentie rond verduurzaming bracht mij tot de keuze om een overstap naar duurzaamheid en onderwijs te maken, waar ik graag de verbinding blijf leggen tussen kunst, cultuur en natuur.

Een van de projecten waar ik mij nu mee bezig houdt is SustainaBulMBO. Hier coördineer ik de samenwerking van mbo-instellingen en jaarlijkse benchmark op het gebied van duurzaamheid. Ook begeleidt ik momenteel een leertraject over de Whole School Approach voor Natuur- en Duurzaamheidseducatiecentra, in samenwerking met onze partner GDO en collega’s van SME.

Vraag mij vooral voor

  • Meer informatie over SustainaBulMBO
  • Het ontwikkelen van leertrajecten
 

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

SimoneSimone Kleinhout

 (030) 635 89 00
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.