banner over ons onze mensen

 

 

We staan met elkaar voor grote duurzaamheidsuitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als klimaatadaptatie, energietransitie, biodiversiteit of circulaire economie. Hierbij zijn techniek en financiën nodig, maar zonder duurzaam gedrag van mensen gaat het niet lukken. Dat is waarom wij als SME mensen stimuleren om duurzame stappen te zetten. 

SME is een maatschappelijk betrokken adviesbureau met ruim 40 jaar ervaring. Wij brengen mensen in beweging om vanuit positieve energie duurzame keuzes te maken. Dit doen we in verschillende werkvelden. Zo adviseren we overheden over duurzaamheidsbeleid, coördineren we programma’s in het onderwijs en stimuleren we bewoners tot duurzaam gedrag. Ons werk is erg divers, maar onze werkwijze is altijd praktisch, persoonlijk en met creatieve oplossingen. Dat maakt ons werk effectief. Van wijk tot Rijk!

De letters SME

SME is ruim 40 jaar geleden ontstaan als Stichting Milieu Educatie. In de afgelopen 40 jaar hebben wij ons steeds verder ontwikkeld en is ons werk verbreed naar bijvoorbeeld communicatie en participatie. Sinds 2004 zijn we geen stichting meer maar een BV. Vandaag de dag is SME een maatschappelijk betrokken adviesbureau dat duurzaam denken en doen stimuleert in drie werkvelden: beleid & proces, bewoners & gedrag en het onderwijs. 

Maak kennis met onze mensen

Met een team van energieke, betrokken en gedreven specialisten weten wij het verschil te maken. Wij blijven niet hangen in de theorie, maar passen deze toe in onze praktische aanpak. Met een breed scala aan vakgebieden en achtergronden hebben wij de expertise in huis voor jouw duurzaamheidsvraagstuk. Wil je meer weten? Bekijk wie wij zijn of kom langs voor een kop koffie en een persoonlijke kennismaking!

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen houdt toezicht op het beleid van SME en adviseert de algemeen directeur bij de vormgeving en besluitvorming ervan. De Raad van Commissarissen heeft drie leden:

  • Jort Bakker
  • Jelle de Jong
  • Chris Hofkamp