banner over ons onze mensen

 

 

Wil je mensen stimuleren tot duurzaam gedrag? Of wil je op een participatieve manier duurzaamheidsbeleid ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

SME stimuleert mensen tot duurzaam denken en doen. Dit doen we omdat wij ervan overtuigd zijn dat er zonder betrokkenheid van mensen geen grote verandering komt richting een duurzame toekomst. Wij helpen je om in jouw uitdaging de doelgroep centraal te zetten en ze te stimuleren tot het nemen van kleine stappen. Want al deze kleine stappen maken samen het grote verschil.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Wij helpen je bij het betrekken van mensen bij jouw duurzaamheidsvraagstuk. Of het nu gaat om het ontwikkelen van duurzaamheidsbeleid, het stimuleren van duurzaam gedrag of het realiseren van duurzaam onderwijs. Ons werk is erg divers, maar onze werkwijze is altijd hetzelfde: praktisch, persoonlijk en met creatieve oplossingen. Dat maakt ons werk effectief. Van wijk tot Rijk!

Uniek in Nederland

Er zijn tal van bedrijven die zich richten op gedrag en participatie, maar die doen dat op verschillende thema’s. Wij niet. Wij hebben een duidelijke passie voor duurzaamheid en gebruiken de sociale instrumenten om de wereld van morgen een beetje beter te maken. Ook zijn er genoeg bedrijven die werken aan duurzaamheid, maar wij onderscheiden ons doordat we mensen centraal zetten.

Maak kennis met onze mensen

Met een team van energieke, betrokken en gedreven specialisten weten wij het verschil te maken. Wij blijven niet hangen in de theorie, maar passen deze toe in onze praktische aanpak. Met een breed scala aan vakgebieden en achtergronden hebben wij de expertise in huis voor jouw duurzaamheidsvraagstuk. Wil je meer weten? Bekijk wie wij zijn of kom langs voor een kop koffie en een persoonlijke kennismaking!

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen houdt toezicht op het beleid van SME en adviseert de algemeen directeur bij de vormgeving en besluitvorming ervan. De Raad van Commissarissen heeft drie leden:

  • Jort Bakker
  • Jelle de Jong
  • Chris Hofkamp