banner overig

Pien versterkt alweer een tijdje ons team. Benieuwd naar wat ze precies doet? Ze vertelt het je graag!

Pien, kun je wat over jezelf vertellen?
Pien van der Donk

Zeker! Ik ben opgegroeid in een klein dorpje dat tussen Amsterdam en Hilversum in ligt. Afgelopen september ben ik begonnen met mijn laatste jaar van de opleiding Human Resource Management. Momenteel volg ik de minor toegepaste psychologie en daarna ga ik beginnen met afstuderen. Ondertussen woon ik al ongeveer vier jaar in Utrecht en vind ik het heerlijk dat ik deze stad mijn woonplaats mag noemen. Ik woon met vier gezellige huisgenoten en een kat in een groen stukje van Utrecht, waardoor ik met de fiets naar SME kan komen. In mijn vrije tijd speel ik hockey, lees ik graag boeken (tips zijn altijd welkom) en maak ik uitstapjes met vrienden.  

Hoe ben je bij SME terecht gekomen? En wat voor werk doe je?

Afgelopen zomer kwam ik toevallig de vacature tegen op het internet. Als Officemedewerker ondersteun ik de adviseurs. Ik houd me onder andere bezig met het in elkaar zetten van trainingsmappen en het bijhouden van de mailbox. Daarnaast maak ik onderdeel uit van leuke projecten. Hierbij krijg ik goed mee wat er allemaal speelt binnen SME. De kleinschaligheid van het bedrijf zorgt ervoor dat je makkelijk contact kan zoeken met collega’s, wat voor een fijne werksfeer zorgt.

Wat was je eerste indruk van SME?

Een open sfeer en de betrokkenheid onder elkaar. Vanaf het moment dat ik hier binnenkwam kreeg ik een warm welkom. Ik zag snel dat teamgevoel een grote rol speelt binnen SME. Hierdoor wordt er ook veel met elkaar gedeeld, ondanks de verschillende expertises die er zijn. Ik vind het ontzettend leuk dat ik onderdeel mag zijn van dit veelzijdige team.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Dat ik elke week weer andere werkzaamheden uitvoer. Variatie binnen mijn werk vind ik belangrijk en dat komt bij mijn functie goed van pas. Daarnaast krijg ik steeds meer mee wat er allemaal kan afspelen op de werkvloer, wat ontzettend interessant is. Zeker bij het onderwerp duurzaamheid. Tot slot, de collega’s! Iedereen neemt hier tijd voor elkaar, luistert naar ieders verhalen, en niet geheel onbelangrijk: er wordt gelachen!

Benieuwd naar de rest van ons team?

Bekijk ons team hier!

Meer weten?

Kitty

Kitty Fortman

 (030) 635 89 10

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Fmensen%2FAnne_Schmidt_horizontaal.jpg&w=321&h=193&zc=1
07 okt 2021 door Kitty

Even voorstellen: Anne

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Fmensen%2FCoco_de_Theije.jpg&w=321&h=193&zc=1
04 okt 2021 door Kitty

Even voorstellen: onze nieuwe collega Coco

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2FWietske.JPG.jpg&w=321&h=193&zc=1
18 mei 2021 door Kitty

Even voorstellen: onze nieuwe collega Wietske