banner overig

 header senioradviseur beleid

Voel jij je thuis in de wereld van duurzaamheid en overheidsland? Ben je een commerciële strateeg die ook graag met zijn of haar voeten in de klei staat? En wil je samen met ons werken aan een duurzame toekomst? Dan ben jij misschien wel de ideale senior adviseur voor ons!

Over de functie

Als senior adviseur werk je met drie adviseurs aan diverse opdrachten voor overheden. Zo organiseer je de ene dag een interactieve sessie met bewoners en bedrijven over de energietransitie en leg je de volgende dag de laatste hand aan het schrijven van een adviesrapport.  Daarnaast werk je met je team aan de strategische koers van het team en probeer je continue de positie van SME bij (potentiële) opdrachtgevers te versterken. Dat betekent dat je naast de uitvoering van projecten je ook veel bezig houdt met het acquireren van nieuwe opdrachten, het bouwen aan een stevig netwerk en het ontwikkelen van nieuwe concepten. Binnen de functie krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, maar werk je ook veel samen. Nadat je de tijd hebt gehad om je het werk eigen te maken, krijg je een omzet- en acquisitietarget.

Over jou

Als senior adviseur duurzaam beleid ben je, net als wij, ervan overtuigd dat mensen centraal staan in de duurzame veranderingen die we doormaken. Je krijgt energie van het maken van beleid met en voor de mensen waar het over gaat. Je bent een echte teamplayer en vindt het leuk om anderen in jouw enthousiasme mee te nemen. Je voelt je thuis in de overheidswereld en begrijpt goed waar de belangen van overheid en bewoner bij elkaar komen. Naast de uitvoerende kant ben je ook een echte strateeg en ben je iemand die van aanpakken weet. Je ziet commerciële kansen en grijpt deze. Acquisitie voeren is voor jou geen eng woord maar iets waar je energie van krijgt.
Daarnaast neem je de volgende dingen mee:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Een afgeronde universitaire of HBO studie
  • Ervaring als adviseur aan bureauzijde of binnen een overheidsorganisatie
  • Ervaring en/of kennis op het gebied van participatie en/of communicatie
  • Ervaring en/of kennis op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie

Naast de inhoudelijke kennis en ervaring zoeken wij vooral een collega met een professionele en enthousiaste uitstraling. Je bent flexibel en vindt het leuk om anderen te enthousiasmeren. Wij vinden iemand met ‘lichtjes in de ogen’ belangrijker dan een specifieke opleiding.

Wat wij bieden

Naast leuke en betrokken collega’s bieden wij je ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je van ons een laptop, telefoon en een NS-businesscard. Wat je gaat verdienen is afhankelijk van je werkervaring. Salarisindicatie tot € 4.300,- bij een 40-urig dienstverband.

Over ons

Mensen stimuleren tot duurzaam gedrag en duurzaam denken, dat is waar wij goed in zijn. Wij doen dat vanuit de overtuiging dat mensen cruciaal zijn om duurzaamheid te realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring brengen wij mensen in beweging om vanuit positieve energie duurzame keuzes te maken. Dit doen we in verschillende werkvelden. Zo adviseren we overheden over duurzaamheidsbeleid, coördineren we programma’s in het onderwijs en stimuleren we bewoners tot duurzaam gedrag.

Ons werk is erg divers, maar onze werkwijze is altijd praktisch, persoonlijk en met creatieve oplossingen. Dat maakt ons werk effectief. Van wijk tot Rijk! Ons kantoor is gevestigd in Utrecht en het team bestaat uit 18 enthousiaste adviseurs en medewerkers.

Reageren

Herken jij je in deze tekst? Laat dan wat van je horen, want misschien word jij wel onze nieuwe collega! Mail je cv en motivatie uiterlijk 7 januari naar Imke Tegels via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meer weten over de functie? Bel of mail Imke Tegels:
Telefoonnummer: (030) 635 89 15  (di, wo, do)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten?

Imke

Imke Tegels

 (030) 635 89 15

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Fwerken_bij%2FCommunicatiestage.jpg&w=321&h=193&zc=1
25 mei 2021 door Kitty

Communicatie­stage bij een…

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2FWietske.JPG.jpg&w=321&h=193&zc=1
18 mei 2021 door Kitty

Even voorstellen: onze nieuwe collega Wietske

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2FWorkshop_circulaire_economie.jpg&w=321&h=193&zc=1
22 feb 2021 door Lisa

Workshop circulaire economie voor…