banner overig

Begin februari is SME versterkt door maar liefst drie stagiairs die verschillende teams gaan ondersteunen bij projecten. Graag stellen wij ze aan je voor!

Maaike Warnau

MaaikeMaaike Warnau is 21 jaar en woont in Utrecht. Ze zit nu in haar derde jaar van de studie Toegepaste Psychologie in Leiden. Binnen haar opleiding heeft ze de afstudeerrichting Sociale Innovatie gekozen. In haar leven heeft ze al veel moois van de wereld mogen zien, waardoor ze een grote liefde voor natuur heeft ontwikkeld. Door echter te zien welke schade klimaatverandering de wereld aanricht, is ze gemotiveerd geworden om bij te dragen aan een duurzame wereld. Tezamen met haar overtuiging dat deze complexe klimaatproblemen alleen opgelost kunnen worden mét en door mensen, is ze gedreven om mensen te motiveren bij te dragen aan een schonere, groenere en mooiere wereld. Tijdens haar stage draagt ze bij aan het ontwikkelen van materialen voor zowel de werving van energiecoaches als voor het Eco-schools programma. Daarnaast zal ze zich bezighouden met de vernieuwing van Eco-schools voor het nieuwe schooljaar. 

Anne Merijn van Belkum

Anne MerijnAnne Merijn is 24 jaar en studeert aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ze komt oorspronkelijk uit Twente, maar woont sinds kort in Wijk bij Duurstede. Ze volgt de opleiding Communicatie met de minor Applied Positive Psychology.  SME viel haar op LinkedIn op, door de focus op het gedrag van mensen op het gebied van duurzaamheid. Niet alleen dat, maar ook om dit gedrag op een positieve manier te veranderen sprak haar aan. Tijdens haar stage zal de focus liggen op het doen van een onderzoek. Na dit onderzoek is het de bedoeling dat er een kant-en-klaar communicatieplan ligt, gericht op de doelgroep van SME. Naast deze opdracht werkt ze ook een aantal dagen mee op de communicatieafdeling. Ze gaat zich vooral richten op het schrijven van (SEO-)teksten, het creëren van content en het meedenken met verschillende projecten. 

Freek Sonneveld

Freek

Freek Sonneveld is 25 jaar en komt oorspronkelijk uit Laren. Vorig jaar is hij naar Utrecht verhuisd. Hij studeert Creative Business in Haarlem. Tijdens zijn schoolopdrachten de afgelopen jaren, is hij altijd bezig om de opdrachten een duurzaam tintje mee te geven. Dit ging van lespakketten voor kinderen verzinnen tot een bedrijf opzetten in het buitenland. Het thema ‘circulaire economie’ speelde een grote rol tijdens zijn minor waardoor hij een half jaar lang zich verdiept heeft in biomimicry en duurzaamheid. Bij SME kan hij zijn interesses inzetten in het bedrijfsleven. Tijdens zijn stage werkt hij mee op de communicatieafdeling en gaat hij aan de slag met de corporate communicatie, Eco-schools en nog veel meer andere onderdelen binnen SME!

Ook stage lopen bij SME?

Houd onze pagina in de gaten!

Meer weten?

Kitty

Kitty Fortman

 (030) 635 89 10

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Fmensen%2FAnne_Schmidt_horizontaal.jpg&w=321&h=193&zc=1
07 okt 2021 door Kitty

Even voorstellen: Anne

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Fmensen%2FCoco_de_Theije.jpg&w=321&h=193&zc=1
04 okt 2021 door Kitty

Even voorstellen: onze nieuwe collega Coco

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2FWietske.JPG.jpg&w=321&h=193&zc=1
18 mei 2021 door Kitty

Even voorstellen: onze nieuwe collega Wietske