header projecten

In de energietransitie is kennis over gedragsverandering essentieel. Want weten dat iets duurzamer is, betekent niet dat je dit ook direct gaat doen. Zeker wanneer je in een benadering van een lokale energietransitie geen rekening houdt met de verschillende mensen die hier wonen.

Daarom stond dit onderwerp centraal in het Kenniscafé van de Flevolandse Energie Agenda. Imke Tegels deelt hier vanuit SME haar kennis en ervaring, samen met Vera van Dam van Natuur en Milieufederatie Flevoland en met als moderator gedeputeerde Jop Fackeldey.

Want hoe kun je de energietransitie klein en behapbaar maken voor bewoners? Waarom werken bepaalde challenges en tools wel of helemaal niet? En waarom betekent verduurzamen soms dat je tegelijkertijd met hele andere problemen in de wijk aan de slag moet gaan, zoals veiligheid of gezondheid?

In dit kenniscafé krijg je kennis en tools die voor gemeenten relevant zijn omtrent gedragsverandering in de energietransitie. Daarnaast biedt het ook algemene kennis over gedragsverandering die toepasbaar is op meerdere duurzame vraagstukken.

Kijk het Kenniscafé terug via deze link! 

 

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

ImkeImke Tegels

 (030) 635 89 15
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Projecten

Nieuws