banner overig

Het is weer zover! Bente versterkt al een tijdje ons onderwijsteam en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.  Graag stellen wij Bente aan je voor!

Even voorstellen Bente Moerman

Bente, kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Bente, en oorspronkelijk kom ik uit die mooie stad aan het Spaarne, namelijk Haarlem. Daar ben ik altijd heel actief geweest bij een waterscoutinggroep. Ik houd dan ook heel erg van zeilen. Vervolgens ben ik naar Utrecht gekomen voor mijn studie Aardwetenschappen. Ik heb een hele leuke drie jaar achter de rug waar ik naast studie ook actief geweest bij mijn studievereniging, de U.A.V. en studentenroeivereniging A.U.S.R. Orca. Daarnaast heb ik een heel fijn huis op de IBB. Oftewel, ik heb helemaal m’n plekkie gevonden hier in Utrecht. Dit jaar bevind ik me in een soort tussenjaar. Zo volg ik op dit moment wat vakken buiten mijn studie, bij natuurkunde en filosofie bijvoorbeeld, maar eigenlijk wou ik vooral graag een halfjaar in het buitenland studeren. Dit gaat helaas niet door, dus mijn jaar staat nog volledig open. Wel heb ik tijdens corona het fietsen ontdekt en wellicht dat ik me ga wagen aan een fietsvakantie, we zullen zien…

Hoe ben je bij SME terecht gekomen? En wat voor werk doe je?

Dit is erg toevallig eigenlijk. Ik was een beetje aan het rondkijken voor een bijbaantje op van die sites met eeuwige lange lijsten met vooral vacatures voor van die huis-aan-huis abonnementenverkopers. Niks voor mij, maar opeens stond SME daartussen, die op zoek waren naar een werkstudent voor een paar uurtjes per week. Dit sprak me aan. Een balletje ging rollen en even later zat ik hier, als werkstudent voor de onderwijsafdeling. In tien uur per week probeer ik zo veel mogelijk collega’s te ondersteunen. Zo beantwoord ik de mail van Eco-Schools, coördineer de audits voor de certificaten, verstuur pakketjes en pak ik vooral ook losse taken op van wat er die week speelt.

Wat was je eerste indruk van SME?

Erg goed! Er hangt een erg goede en gemoedelijke sfeer, omdat het team niet zo groot is. Je hebt snel iedereen wel een keer gezien en het voelt daardoor snel vertrouwd ondanks dat er nu ook veel thuis gewerkt wordt. Langzamerhand raak ik natuurlijk ook steeds meer vertrouwd met de projecten die er lopen, met name Eco-Schools, wat ik ook echt een mooi project vind. Dus ik vind het erg leuk om daar ook nog een beetje mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het is voor mij natuurlijk een bijbaantje, maar ik voel me wel echt onderdeel van het team. Ik voel me ook erg vertrouwd om bepaalde dingen op te pakken of taken uit te voeren, bijvoorbeeld voor de Dag van de Duurzaamheid in mijn eerste werkweek. Dat maakt mij ook weer extra gemotiveerd.

Benieuwd naar de rest van ons team?

Ik maak graag kennis!

Meer weten?

Kitty

Kitty Fortman

 (030) 635 89 10

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Fmensen%2FAnne_Schmidt_horizontaal.jpg&w=321&h=193&zc=1
07 okt 2021 door Kitty

Even voorstellen: Anne

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Fmensen%2FCoco_de_Theije.jpg&w=321&h=193&zc=1
04 okt 2021 door Kitty

Even voorstellen: onze nieuwe collega Coco

Algemeen
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2FWietske.JPG.jpg&w=321&h=193&zc=1
18 mei 2021 door Kitty

Even voorstellen: onze nieuwe collega Wietske