banner over ons onze mensen

 

 

Maak kennis met onze mensen. Stuk voor stuk energieke, betrokken en gedreven specialisten die het verschil weten te maken.

Wij blijven niet hangen in de theorie, maar passen deze toe in onze praktische aanpak. Met een breed scala aan vakgebieden en achtergronden hebben wij de expertise in huis om je te helpen bij jouw duurzaamheidsvraagstuk.

Wil je hier ook bij staan? Bekijk dan onze vacatures

 

 

Amber Broek

stagiair communicatie

Anna Vanderveen

programmaleider onderwijs "In de programma's en projecten waaraan ik werk, zoek ik naar de menselijke maat en tracht ik waardevolle verbindingen te leggen tussen verschillende mensen en uiteenlopende initiatieven.''

Anne Remmerswaal

specialist onderwijs & ontwikkeling "Bij SME zet ik mij in voor de kwaliteit van onderwijs op het gebied van duurzaamheid. Voor betekenisvol leren met hoofd, hart en handen."

Bregje van den Brand

senior adviseur beleid & proces "Door mijn ervaring op beleidsniveau en de praktische uitvoering te combineren werk ik aan effectief beleid dat niet in de la blijft liggen, maar ook echt tot uitvoering komt en tot mooie duurzame resultaten leidt.''

Dominique Grotenhuis

stagiair communicatie

Elsenoor Wijlhuizen

office medewerker "Binnen SME zorg ik ervoor dat de adviseurs zich volledig kunnen richten op hun kerntaken. Door met energie praktische taken op te pakken probeer ik hen te helpen en een goede sfeer te creëren op de werkvloer."

Eva Zappeij

adviseur beleid & proces "Als adviseur beleid & proces betrek en verbind ik mensen, zodat er betere ideeën op tafel komen die leiden tot duurzame oplossingen en resultaten."

Frank van Doorn

financieel administrateur "Ik wil graag een bijdrage leveren aan het succes van SME door er voor te zorgen dat de financiële administratie klopt.''

Geo Burghgraaff

specialist onderwijs & NME

Hak van Nispen tot Pannerden

algemeen directeur "Als mensen zelf met duurzaamheid aan de slag gaan zie ik dat ze er gelukkig van worden. Duurzaamheid is niet alleen hard nodig, het is ook leuk!''

Imke Tegels

senior adviseur bewoners & gedrag "Bij mijn werk binnen SME staat het inleven in de doelgroep centraal. Ik vraag me steeds af waarom zij iets willen of zouden doen. Het lijkt zo logisch, maar wordt wel heel vaak vergeten.''

Jolien Kamermans

adviseur beleid & proces "Succesvol duurzaamheidsbeleid ontstaat als je een gedegen inhoud combineert met een plezierig en effectief proces. Ik houd ervan dit proces te begeleiden en het beleid inhoudelijk stevig neer te zetten."

Jurgen Broeders

adviseur beleid & proces "Als adviseur beleid & proces bij SME wil ik verduurzaming samen met gemeenten en bewoners concreet maken."

Lydia Haafkens

specialist onderwijs & NME

Machiel van Lieshout

adviseur digitale communicatie "Als adviseur digitale communicatie probeer ik de missie en visie van SME en haar projecten online over te brengen op diverse doelgroepen."

Martha Kosters

adviseur bewoners & onderwijs "Ik krijg energie van projecten waarbij ik direct effect kan hebben op mensen. Door ze in het zonnetje te zetten, door ze in hun kracht te zetten, door ze hun keuzes te laten inzien of door ze behapbare informatie te bieden daar…

Roald Severens

programmaleider onderwijs "Het werken met mensen en het motiveren van mensen geeft mij altijd erg veel energie."

Samantha van Meurs

adviseur communicatie "Mensen centraal zetten. Het motto van SME, maar ook de kern van mijn werk als adviseur communicatie. Of het nu gaat om de externe communicatie van SME of de doelgroep van een opdrachtgever, het draait altijd om mensen en hun gedrag."