banner overig

Begin september is het communicatieteam van SME versterkt met de komst van twee nieuwe stagiairs, Ferlin van de Bovenkamp en Lisa Klijnstra.

2019 09 17 nieuwe stagiairs

Ferlin is een Marketing en Communicatie student aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Hij zit nu in zijn derde en laatste jaar en is na zijn stageperiode klaar met zijn opleiding. Ferlin was op zoek naar een stageplek waar hij de kans krijgt om verschillende ideeën in de praktijk te brengen, met name op het gebied van online marketing. Hij zal bij SME aan verschillende projecten meewerken die te maken hebben met het creëren van online content en die mooi aansluiten op de rest van zijn opleiding.

Lisa is bezig met het tweede en laatste jaar van haar masterspecialisatie Communication & Innovation aan de WUR. Hierna hoeft ze alleen nog maar haar thesis te schrijven en dan heeft ze haar master gehaald! Ze loopt stage bij SME, omdat ze het klimaat en duurzaamheid belangrijk vindt, zich hier voor wil inzetten en hier graag meer over wil leren zonder volledig op één project te zitten. Daarnaast spreekt het Lisa erg aan om aan meerdere projecten tegelijk te werken.

Beiden gaan ze aan de slag met de externe communicatie van SME en de communicatie van diverse onderwijsprojecten.

De eerste indruk

Zowel Ferlin als Lisa werken nu iets meer dan twee weken bij SME. De eerste indruk? “Het is een heel gezellig team waar je warm onthaald wordt. Een stage bij SME biedt veel veelzijdigheid. Ook krijgen we bij SME nu al de mogelijkheid om met eigen ideeën te komen en die vervolgens uit te voeren.”

Ferlin en Lisa, van harte welkom bij SME! En leuk dat jullie ons team de komende maanden komen versterken. Heel veel succes en vooral veel plezier gewenst bij SME.

Meer weten?

Samantha

Samantha van Meurs

 (030) 635 89 10

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.