Het platform watereducatie.nl is een landelijk portaal waar docenten inspiratie kunnen opdoen voor lessen over water in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Je vindt hier lesmateriaal, excursies en gastsprekers uit de watersector.

Doel watereducatie.nl 

Watereducatie.nl heeft als doel om docenten van het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en MBO te inspireren en zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun keuze voor lesmaterialen over water. Het platform biedt de mogelijkheid om op een aansprekende en uitdagende manier invulling geven aan aardrijkskunde, geschiedenis, maatschappijleer, biologie, scheikunde of technieklessen. 

Wat wij doen

Watereducatie is een initiatief van SME in samenwerking met verschillende waterpartners. Wij bundelen zoveel mogelijk lesmateriaal, evenementen, lesprogramma’s en gastsprekers om een compleet aanbod mogelijk te maken. Nieuw aanbod wordt door ons beoordeeld op kwaliteit en voorzien van een begeleidende tekst. Tevens coördineren we de matching tussen gastsprekers en scholen om de juiste match te vinden en te helpen met planning waar nodig.

Ga naar de website van Watereducatie.nl

 

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

SimoneSimone Kleinhout

 (030) 635 89 00
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.