Wil je als schooldirectie aan de slag met duurzaam onderwijs, maar weet je niet waar je moet beginnen? Deze training helpt je op weg!

Inhoud training

Je wilt aan de slag met duurzaam onderwijs. Hoe ontwikkel je een visie en zorg je dat je jouw medewerkers meekrijgt? Onze training is zowel praktisch, als theoretisch en verdiepend. Alle inhoud is nauw afgestemd op de doelgroep en verteld vanuit de praktijk. De training wordt in een groep van max. 15 deelnemers, zowel online als fysiek, gegeven en duurt 3 uur. In deze training ga je aan de slag met: 

  • jouw rol in duurzaamheidsonderwijs, hoe neem je je medewerkers mee, tot concrete handvatten om je duurzaamheidsvisie aan te scherpen en te verwerken in het meerjarenplan.
  • hoe scholen handen en voeten kunnen geven aan duurzaamheid in breder perspectief.
  • hoe je de facilitaire afdeling, ondersteunend personeel en ouders meekrijgt.

Daarnaast zorgen we voor een inspiratietafel waar deelnemers gedurende de dag langs kunnen lopen, waarbij boekentips, brochures, lesmaterialen en andere good practices voor duurzaamheid in en rond de school te zien zijn. 

Na afloop

Na afloop van deze training heb je concrete ideeën en theorieën aangereikt gekregen om met duurzaamheid aan de slag te gaan. Je kunt vervolgstappen zetten en je weet hoe je collega’s, leerlingen en ouders meekrijgt. Deze training helpt je te reflecteren, geïnspireerd te raken en je focus te bepalen voor duurzaam onderwijs op jouw school.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lisette van HeijstLisette van Heijst

 (030) 635 89 21
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.