WijkvanNu is een unieke samenwerking tussen drie partners Buro Loo, DWA en SME. Met een team van ruim 25 professionals en opgeteld 80 jaar aan ervaring werken wij samen aan het tot stand brengen en uitvoeren van (wijk)uitvoeringsplannen. 

WijkvanNu

Voor ieder onderdeel van de warmtetransitie op wijkniveau hebben wij de juiste deskundigheid in huis: van ervaren procesbegeleiders, ingenieurs tot communicatiespecialisten. Het team heeft een bewezen trackrecord in de warmtetransitie en staat garant voor een gedragen en uitvoerbaar wijkuitvoeringsplan. 

Overall proces

Wijkuitvoeringsplannen volgen op de Transitievisie warmte. Per wijk wordt de definitieve warmteoplossing voor de wijk gekozen en verder uitgewerkt. Dat vraagt om een sterk overall proces, het meenemen van bewoners en inzicht in geschikte duurzame technieken met bijbehorende kosten. In onze WijkvanNu methode komen al deze onderdelen samen.

“SME is al 20 jaar bezig met energiebesparing, zowel bij huurders als bij particuliereigenaren. Met WijkvanNu kunnen we het complete pakket voor een uitvoeringsplan aanbieden met sterke partners die elk hun expertise inbrengen.” – Imke Tegels, sr. adviseur Bewoners & Gedrag, SME

Succesvol wijkuitvoeringsplan

Het samenspel tussen procesparticipatie en techniek zorgt voor een succesvol wijkuitvoeringsplan. Wij zetten deze onderdelen op het juiste moment in. In deze synergie komen we tot een breed gedragen, inhoudelijk sterk en vooral ook uitvoerbaar wijkuitvoeringsplan, waarmee bewoners, gemeente en stakeholders op weg gaan naar een aardgasvrije wijk.

Bewoners betrekken

SME richt zich binnen WijkvanNu op het betrekken van bewoners in verschillende stadia van het opstellen en uitvoeren van het wijkuitvoeringsplan. Participatie met iedereen die mee wil doen. Nieuwsgierig naar ons nieuwe label?

Bekijk de website

 

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

ImkeImke Tegels

 (030) 635 89 15
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.